KUPOVINA I PRODAJA INVESTICIONOG ZLATA

zlatne pločice i zlatne poluge najfinije čistoće 999,9

Cene investicionog zlata

Cena zlata se najčešće prati po unci (1 unca=31,1 gram zlata), a kako je zlato berzanska roba tako je i njegova cena promenljiva.

Trenutne kupoprodajne cene možete dobiti na upit koji nam možete dostaviti elektronskom poštom na adresu info@fingold.rs

Prodaja investicionog zlata

Spot prodaja

Isporuka zlatnih pločica ili zlatnih poluga vrši se odmah nakon evidentiranja uplate i po potrebi zaključenja kupoprodajnog ugovora.

Avansna prodaja

Nakon ispostavljanja avansnog računa i po potrebi zaključenja kupoprodajnog ugovora, isporuka zlatnih pločica ili zlatnih poluga vrši se u dogovorenom roku po unapred utvrđenim uslovima. Treba istaći da su kupoprodajne cene povoljnije u slučaju avansne kupovine u odnosu na spot transakcije.

Kupoprodaju vršimo svakog radnog dana od 9h do 16h . Neophodno je da najavite dolazak, što možete učiniti telefonom pozivom na broj +381 (0)21 3105 168 ili e-poštom na adresu info@fingold.rs

Nakon uplate avansa i po potrebi zaključenja kupoprodajnog ugovora za kupovinu zlatnih pločica ili zlatnih poluga, cena i rok isporuke su zagarantovani u najboljem interesu naših kupaca.

Embossed bars

1gr (jedan gram)

Embossed bars

2gr (dva grama)

Embossed bars

5gr (pet grama)

Embossed bars

10gr (deset grama)

Embossed bars

20gr (dvadeset grama)

Embossed bars

1oz (jedna unca)

Embossed bars

50gr (pedeset grama)

Embossed bars

100gr (sto grama)

Cast ingots

1oz (jedna unca)

Cast ingots

50gr (pedeset grama)

Cast ingots

250gr (dvesta pedeset grama)

Cast ingots

500gr (petsto grama)

Cast ingots

1000gr (hiljadu grama)

Naše prostorije se nalaze u Master centru Novosadskog sajma.

Nakon zakazivanja termina, obezbeđena je privatnost za svakog pojedinačnog kupca prilikom obavljanja kupoprodajnih transakcija.